Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
seindah cerita kita
C'est moi

si pencerita



mon journal à propos de moi je t'aime

Assalamualaikum and hi readers. Welcome to FaraAbbas official blog. Please behave here and if you don't mine, follow me? I'll follow you back for sure! peminat tegar adi putra

Je t'aime adi putra

les fans hardcore adi putra


dia handsome , senyuman dia mencairkan , wajah dia , alahai . yang penting dia tersangat kacak !

Je vais à Paris

tempat impian


one day aku akan menjejakkan kaki di kota Paris ini! in shaa ALLAH

Thank You

I really aprreciate it






demam korea !


Assalammualaikum !

hye kwg ap khbr ? batch 1995 da ready ke nux spm ? sy xamik spm so xde la cuak sgt . hahah . pape pun kepada sume kawan2 batch 1995 good luck . insyaallah andai kwg sume da usaha and stdy pasti kwg akn dpt result yang cemerlang , mdhn2 ya ? amin

title atas 2 pasal  demam korea ? oh my god ! ok senanya aq niy xde la minat atw taksud sgt dengan cter korea niy . juz tgox2 mcm tue je lah , xde la mcm sesetengah owg dy minat / taksud dengan drama korea smpai xpena ketinggalan tengox drama korea tue . aq niy juz layan mcm tue je lah . tapi sejak bpe hari yang lepas aq tetb jumpelah link untk drama korea dari tahun 1999-2012 . wow ! excited tue mula2 dpt jumpe . drama first yang aq cari autumn in my heart , cter tue kua time umo aq 5tahun . mse tue tahun 2000 lah . aq nux tgox bb mak aq slalu ckp cter tue sedih gler so bl aq cri then jmpe , apa lg tengok lah ken . tapi seyez cter tue mmg best and sedih . mak aq yang touching lebih . haha . aq msh bole tahan airmta aq niy kua tapi mak aq xbole . haish .

: autumn in my heart :

: hensem ken kedua2 jejaka niy ? oh my god ! :
  hero autmn in my heart niy ken seyez hensem sgt2 . sy ske , sy ske . haha :) cter dy memang sedih and best . xpcya pg lah tgox . jap aq bg link dy k . tapi if kwg nux tgox cter niy smpai habis kwg kena daftar dlu tao . jgn isau free off charge je .  hehe . http://www.maaduu.com/ , oke niy dy link dy . nanti pandai2 lah kwg cari k . lepas tgox cter tue aq pown tengok cter boys over flowers . rasa rndu nux tgox cter tue sbb da lme xtgox ken . so aq pon tgox la . cter tue pown best juga . pena jadi cter fav aq time dlo2 . eccceehhh dlo2 konon . haha . cter niy aq ske tgox ttg prshbtn anxre F4 . mmg best ken if dpt kwn mcm tue . hehe . taksud hbs bl aq tgox cter tue . lol ~ aq start jd gler , start lah membayangkan alangkah indhnya andai hdp kte mcm drama korea tue . haha . tapi mna mungkin ken ? sbb drama korea niy mmg mcm tue , bl brcinta je laki msti bajet cool , sweet & ego . haha standard lew ken .

: boys over flowers :

: hnsem bukan 4jejaka idaman malaya & korea :


haha xhbs di situ demam korea aq . aq pown cari lah cter princess hours yang telah kua pada 6tahun lepas . wow lama ken upenya cter tue berlalu . tapi dekat malaysia aq xinat dy kua bl . yang aq inat aq pena tengok cter tue tapi aq xinat jalan cter dy mcm mna . cter niy pown best tahap babeng . aq ske . dan aq mula jatuh cinta ! ecccceeehhh ~ tapi seyez kowt anya ALLAH yang tao btpe aty aq memberontak menyukai drama tue . haish . sbar fara . sbar k . kawal , kawal ! hahaha . 

: princess hours :

: hensem ken dy ? oh my god ! :
 setiap kali pas tengok cter korea msti seyez aq mengarapkn alangkah indhnya hidup aq andai mcm cter korea tue . tapi etu anya cter yang mna mungkin akan jadi kenytaan. masih wujudkah laki di dunia ini yang kaya raya , yang kerabat raja tapi xsombong dan baik hati? masih wujud kah ? maybe 1 dalam sejuta . cter korea mmg btl bt aq jd taksud , gler , and mcm2 lagi lah . ah ! xsggp untk aq brcrta lagi . ahhhhhhh ~ huh !


: bru inat nux tengox lagi cter korea , tapi xdapat tengox sebab esok da mula start kelas , ouh sungguh cuak beta dibuatnya ! hahahah ~ pape pn mudahan2 aq akan jumpe putera idaman suatu ary nanti . amin ! eecccceeehhh2x! :