Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
seindah cerita kita
C'est moi

si pencerita



mon journal à propos de moi je t'aime

Assalamualaikum and hi readers. Welcome to FaraAbbas official blog. Please behave here and if you don't mine, follow me? I'll follow you back for sure! peminat tegar adi putra

Je t'aime adi putra

les fans hardcore adi putra


dia handsome , senyuman dia mencairkan , wajah dia , alahai . yang penting dia tersangat kacak !

Je vais à Paris

tempat impian


one day aku akan menjejakkan kaki di kota Paris ini! in shaa ALLAH

Thank You

I really aprreciate it






hanya ALLAH yang mengetahui ㋛

 Assalammualaikum ,

fara nak meluahkan tentang hati . atau pun perasaan . ala ke dua2nya sama je pown . dekat kolej fara ada la sowang budak ni tao . dia nampa baik tapi xtao la ken . huhu . dia lebih tua dari fara , tapi seyez muka nampa macam budak2 . fara xtaolah fara suka dia ke x . entahlah . yang fara tao lam kelas tu fara ase selesa dengan dia and swg ni . kedua2nya nama bermula dari huruf F . yang swg tu first fara jmpe dia , fara ase selesa sgt dengan dia . bl cik fatin masukkan fara 1group dengan dia , fara ase happy tapi fara xpasti sama ada perasaan tu suka atwpun ap .

yang swg ni la , fara xtaolah nape fara suka dia . tapi fara tao even fara suka dia pown dia xakan suka fara sebab dia suka owg lain . so nux xnux fara kena terima bukan semua yang kita inginkan kita dapat memilikinya . fara tao tu tapi tahlah . xpelah , skunk if fara suka some1 pown fara nux pendam je bb fara xnux jadi mcm dulu lagi . cukup sekali fara kecewa fara xnux kecewa lagi . lagipown fara tao aty dia masih pda 'orang tu' , fara trme ,. fara tao dia xmungkin suka pada fara . fara sedar sume tu .

ღ ya ALLAH tolong beri aq kesempatan sekali untuk bersamanya wlao aq tahu ianya mustahil
  ☜♥☞saya harap awak akan mesej saya wlaoun saya tahu ianya tak akan terjadi
 setiap kali kita mengharapkan kehadiran dia , dia xakan pernah muncul , tapi bila kita dah berhenti mengharapkan kehadiran dia dan saat e2lah dia akn muncul .