Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
seindah cerita kita
C'est moi

si penceritamon journal à propos de moi je t'aime

Assalamualaikum and hi readers. Welcome to FaraAbbas official blog. Please behave here and if you don't mine, follow me? I'll follow you back for sure! peminat tegar adi putra

Je t'aime adi putra

les fans hardcore adi putra


dia handsome , senyuman dia mencairkan , wajah dia , alahai . yang penting dia tersangat kacak !

Je vais à Paris

tempat impian


one day aku akan menjejakkan kaki di kota Paris ini! in shaa ALLAH

Thank You

I really aprreciate it


muhd naufall yahya :')

sebelum aku tydo aku naa update blog sat . hmm memandangkan lagi 1jam lebih je daa naa masuk 15 januari 2013 so tujuan aku mengupdate blog nih sebab naa wish happy bufday dekat someone yang penah hadir dalam hidup aku suatu tika dahulu . so kepada muhd naufall bin yahya , i naa ucapkan happy birthday yang ke 18tahun . i doakan mudahan-II u berjaya dalam hidup u , i harap u akan dapat keputusan yang cemerlang nanti . i naa minx maaf atas semua salah yang pena i lakukan sepanjang kita kenal . i tahu i banyak buat salah pada u . maafkan i dari hujung rambut hingga hujung kaki .

i rindu kita rapat mcm dulu . i rinduu u sebagai bff i . i rinduu u sebagai tempat curahan i . terima kasih i ucapkan atas semua yang pernah u lakukan untuk i . in shaa ALLAH sampai bila-II i akan ingat setiap pengorbanan yang u lakukan untuk i . u adalah lelaki terbaik yang pernah i kenal dan i bukanlah perempuan terbaik untuk berad disamping u , untuk menemani hari-II u . i minx maaf sebab i daa hancokan harapan u . i minx maaf sebab i taa dapat naa tunaikan impian dad u untuk datang rumah u . i minx maaf nau .

terima kasih untuk segala-IInya . terima kasih dari A to Z .  taa terbalas segala jasa yang u lakukan pada i . terima kasih kerana dari dulu u mencintai i sepenuh hati u , terima asih kerana dari dulu u always ad dcc i taa kira waktu . u yang ad saat i benar-II jatuh terduduk dan u jugalah yang memberi i kata-II semangat untuk terus bangkkit mengapai kejayaan . i minx maaf sebab i taa termampu lakukan seperti ap yang u lakukan pada i . 

sekali lagi i minx maaf atas semua dosa yang pernah i lakukan terhadap u . tolong halalkan ap yang pena u beri pada i . in shaa ALLAH , ap yang termampu untuk i bayar i akan bayar tapi andai i taa sempat untuk bayar atau membalas segalanya i harap u akan halalkannya dunia akhirat . terima kasih sekali lagi kerana menjadi yang terbaik dalam hidup i . i harap u akan jumpa yang lebih baik dari i ..

selamat ulang tahun yang ke 18 :')